top of page

10 faktaa minusta

1. Kävin kampaajalla viimeksi joulukuussa. Huonoimmista huonoimmat latvat leikkasi äiti (koiran trimmaussaksilla) toukokuun lopussa. Hiukseni ovat usein ponihännällä ja ihan kivat.


2. Olen 178 cm pitkä ja usein minua luullaan nuoremmaksi kuin olen. Viime talvena Thaimaassa tuli vuoden matalin veikkaus; 15 vuotta (olen 26).3. Aloitin sijoittamisen 23 vuotiaana, kiitos Rahapodin. Sijoitettava summa oli aluksi 50 euroa/kk.


4. Ensimmäinen lukemani kirja sijoittamisesta oli Tony Robbinsin Raha - Peli haltuun - 7 yksinkertaista askelta taloudelliseen vapauteen. Ja täytyy sanoa, että 7 askelta eivät suinkaan ole niin yksinkertaisia, mutta lukusuositus tälle pari kiloa painavalle raharaamatulle.


5. Ostan joka vuosi samat Adidaksen Stan Smithit alennuksesta. Mitä sitä hyvää vaihtamaan..


6. Rakastan kahvia. Ja nyt sitä tekee mieli. Pidän kahvitauon.7. En juurikaan seuraa trendejä. Sorrun kuitenkin joka kevät/kesä ostamaan jonkin vaatteen, vaikka tiedän, että kyllästyn siihen nopeasti. Yleensä se vaate on jokin kesämekko ja olen varma, että "tänä kesänä olen neiti kesäheinä ja pukeudun kuin kukkaistyttö". Silti minut voi nähdä kaupungilla luultavimmin pukeutuneena farkkuun ja valkoiseen/mustaan puuvillaan/pellavaan. Hyvä niin.


8. Minulla on ikuinen kesäkenkäongelma. Kaikista tulee rakko.


9. Lähden lokakuussa parin kuukauden matkalle etätyöskentelemään ja etäopiskelemaan. Ihanaa, kun voin tehdä nämä arjen asiat etänä. Eläköön etäily!


10. Luen paljon ja useaa kirjaa samaan aikaan. Jos jokin kirja kyllästyttää, niin voin vaihtaa lennosta toiseen. Ainut huono puoli on se, että kannan näitä kaikkia keskeneräisiä kirjoja mukanani. Tällä hetkellä luen neljää kirjaa ja kyllähän ne alkavat jo painaa.- Marika


Comments


Marika Johanna blog real estate investor
@wilmahphotography
bottom of page