top of page

Hame, takki ja vaahtokarkki

Voin rehellisesti myöntää, että peilin kautta otetut kuvat hävettävät jossain määrin. Tämä taitaa olla hyvinkin tarpeetonta häpeää, joten annan mennä ja kuvaan edelleen makuuhuoneen peiliä. Ehkä bloggaaminen ei ole niin vakavaa, että se ei kestäisi tätä vähän pölyistä heijastavaa pintaa. Tai ainakaan minä en ole niin vakava, enkä usko, että sinäkään💛.


Mirror, Mirror on the Wall..


Testailin asuja ja mietin samalla, mitä pakkaan laukkuun tulevaa reissua varten. Lähden kuukauden päästä ja vaateongelmat tulisi selvittää seitsemäksi viikoksi järkevällä pakkaamisella. Tässä asussa näytän oikeastaan vaahtokarkilta ja kyllästyn tähän asuun päivässä. Kuvasin sen silti.


Paita Zara

Hame Gerry Weber

Takki Massimo Dutti

Kengät Dr. Martens


Kuvan kietaisuhame on kepeä ja erittäin mukava, joten tämän pakkaan. Yhdistäisin hameen kuitenkin marikamaiseen tapaan mustaan tai valkoiseen yläosaan. Vaahtokarkin käärin kaappiin, vaikka ihana onkin. Pakkaan mekon kesäsäähän, mutta kyllä tämän voi pukea vielä Suomen syksyynkin, jos sää pysyy näin lempeänä (neuleen kera, tottakai).


Pidän vaatteista - mitä enemmän niitä saa pukea (jotta on lämmin), sen parempi.

Minä rakastan kesää ja lämpöä, ja vastaavasti kylmä ilma ja pimeys koettelevat minua, joten lähden mielelläni niitä karkuun talvisin. Olen kuitenkin enemmän syksy- ja talvipukeutuja. Ja ehdoton vaatelempparini on takit. Takit jäävät kuitenkin kaappiin odottamaan paluutani joulukuun alussa. Silloin niihin onkin jo tarpeen kääriytyä.- Marika


Comments


Marika Johanna blog real estate investor
@wilmahphotography
bottom of page