top of page

Kesän saldo: asunnoista ja elämästä

Pitkästä aikaa. Aika menee aivan liian nopeasti. Puhun edelleen kesästä syyskuun puolivälissä ja vetäisin mielelläni shortsit jalkaan vaikka pohjoisesta tuulee ja taivaalta sataa kuin ämpäristä.


Kesän saldo ja yhteenveto tulee tässä:


Toukokuu: 12 ostettua asuntoa, yhden rivitaloprojektin rahoitusneuvottelujen aloittaminen, 3 varattua asuntoa ja vauva (ihana)..Kesäkuu: Vauvalla kaksi leikkausta (nyt kaikki hyvin), mökkeilyä ja töitä todella vähän.


Heinäkuu: Mies täytti 30 ja kriiseili melkein viikon, Lauttasaaren asunnossa oli ensimmäinen Airbnb-vuokraus, mikä meni todella hyvin. Heinäkuussa etsittiin meille isompaa asuntoa ja yrityspuolella tehtiin vuokrankorotuksia.Elokuu: Löydettiin asunto ja tehtiin ehdollinen ostotarjous, joka hyväksyttiin. Ei kuitenkaan saatu lainaneuvotteluja maaliin, joten tämä kohde meni jollekin toiselle. Tämä pieni pettymys oli elokuun paras juttu. Aloitettiin nimittäin siivoamaan omaa salkkua ja henkilökohtaiselta puolelta laitettiin jopa kymmenen asuntoa myyntiin. Kaikki toiminta on nyt tarkoitus siirtää täysin yritysten puolelle. Elokuussa todettiin myös, että korona-aikana ei saada rahoitusta rivariprojektiin ja jäätiin tästä sivuun.


Syyskuu: 11 asunnon kauppojen sopiminen ja suunnittelu. Kaupat tehdään marraskuun alussa. Eiköhän tässä taas riitä töitä syksylle!Syksy tuntuu aina mukavalta. Shortsit kaappiin jne., eiköhän tämäkin kesäheinä ala puhumaan syksystä syyskuussa. Marraskuussa on siis kauppoja tiedossa ja tästä voin kertoa lisää kaupanteon jälkeen. Innostuttiin myös etsimään mökkitonttia, isompaa asuntoa ja autoa. Onko tämä jokin miehen kolmenkympinkriisin sivutuote, että pitää ostaa kaikkea isompaa, paljon ja yhtäaikaa?


Kaikki ei toteudu tällä sekunnilla, mutta kaikkea etsitään (järjetöntä eikö?). Samalla kuitenkin aika ihanaa, että kaikesta voi haaveilla, ja etenkin laskea sekä pyöritellä omaa Exceliä. 😁


-Marika

Comments


Marika Johanna blog real estate investor
@wilmahphotography
bottom of page