top of page

Raha töitä tekee, viisas pääsee vähemmällä

Raha on väsymätön työntekijä, jonka on mahdollista tehdä meille rahaa 24 tuntia vuorokaudessa. Silloinkin, kun nukumme ja käännämme kylkeä, raha painaa iloisena menemään ja tekee rahaa omistajalleen.


Me emme voi itse tehdä töitä kuin tietyn määrän tunteja päivästä. Raha taas on väsymätön, eikä sille tarvitse maksaa palkkaa ja muita maksuja.


Kuva Wilma


Mitä siis tarkoittaa, että raha tekee töitä?

Se tarkoittaa yleisesti sitä, että raha on laitettu sellaiseen kohteeseen, jossa se oletetusti kasvattaa arvoaan ajan kuluessa. Tapoja on monenlaisia: talletustilejä, velkakirjoja, osakkeita, rahastoja, kiinteistöjä, listaamattomia yhtiöitä ja niin edelleen.


Talletustilin voi itseasiassa poistaa tästä listasta, sillä sellaisia talletustilejä, joissa arvo kasvaisi inflaatiota nopeammin ei juuri enää ole tässä markkinassa. Periaatteena kuitenkin on siis se, että kun sijoitat rahaa johonkin, saat sitä lopulta takaisin enemmän kuin olet sijoitukseen laittanut.


Sijoitusten eteen ei tarvitse tehdä kuin vähän työtä ja nähdä vaivaa. Pitkällä aikavälillä sijoitusten tuotot oikein järjesteltynä voittavat palkkatulot mennen tullen.


Nykypäivänä sijoittaminen on tehty onneksi hyvinkin helpoksi, joten olisi tyhmää olla aloittamatta. Viime postauksessani annoin ohjeita sijoittamisen aloittamiseksi. Seuraavassa rahaa käsittelevässä postauksessani aion avata oman salkkuni sisältöä teille rahastojen osalta ja kertoa miksi olen valinnut juuri kyseiset rahastot.- Marika


Tiedoksi lukijoille: Postaus sisältää Marika Johannan markkinointikumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella Marika Johanna -sivusto voi saada korvauksia.


Opmerkingen


Marika Johanna blog real estate investor
@wilmahphotography
bottom of page