top of page

Remontin esijälkimainingit

Kiitos kaikille myötäeläjille tämän Lauttasaaren kodin remontissa!


Tulen kertomaan myöhemmin, mitä kaikkea asunnossa on uusittu ja mitä tämä lysti maksoi. Remontti on nyt siinä vaiheessa, että keittiössä häärää putkimies, hana on paikoillaan, tiskikone toimii pian ja eilen saatiin suurin osa keittiön kaapeista kiinni. Mikroruokailu loppuu siis pian. Olisin voinut tehdä ainakin kaksi kuukautta kestävän kaupallisen yhteistyön Kokkikartanon kanssa, tai ihan vaan vaikka Kokkikartanon lohi- ja pinaattikeiton kanssa.


Kuva Wilma


Nyt alkaa näyttää siis hyvältä, melkein kuin kodilta. Myin kaikki kalusteeni muutamia vuosia sitten ennen kuin muutin ulkomaille, joten tänne on tehty kalustehankintoja: sänky, sohva, tv-taso, eteisen lipasto, Fatboy ja valaisimet. Uutena näistä on ostettu vain sänky ja osa valaisimista, loput on hankittu vanhempien kotoa ja Tori.fi:stä. Myöskään kalustebudjetti ei ole salainen, joten hintoja on tulossa myöhemmin. Pakko onnellisena ilmoittaa, että mikään käytetty ei näytä käytetyltä. Jos ei ole pakko ostaa uutena, niin älkää ostako.


Tavallaan en edes toivo remontin loppuvan. On ollut mukava elää jossain keskeneräisessä, suunnitella, budjetoida ja toteuttaa. Ruokapöydän hankintaa aion siirtää myöhemmäksi, että pinaattikeittoa voisi syödä sohvalla vielä myöhemminkin.


Tulevan viikon hommia: maanantaina tulee sähkömies, joten keittiön valaisimet ja kodinkoneet saadaan valmiiksi ja keittiö käyttöön (!!!), säilytysjärjestelmän kasaaminen (eteisessä makaa tällä hetkellä koko huonekorkeuden pituiset peiliovet) ja viimeisten listojen kiinnittäminen. Tuulikaappi jääköön viimeiseksi, en jaksa vielä miettiä sitä. Eteisessähän se tuulikaappi pysyy ja odottaa vuoroaan vaikka pienen ikuisuuden.


Mukavaa viikonloppua! <3- Marika

Comments


Marika Johanna blog real estate investor
@wilmahphotography
bottom of page