top of page

Vuoden 2020 parhaat

Vuosi 2020 alkoi Jyväskylässä kavereiden luona. Syötiin burgereita, katsottiin ihmisten ampuvan raketteja liian lähellä asuintaloja, valvottiin ehkä kello 00.30 asti ja mentiin nukkumaan. Oli ihanaa.


Tähän postaukseen on koottu vuoden 2020 parhaat jutut, joilla voi helpottaa elämää ja arkea. Sekalainen setti kaikkea parhautta tulossa. Postauksen kuvat liittyvät kaikkeen arkeen, koska elämä ei ole pelkkää juhlaa, siivottuja huoneita, meikattuja kasvoja ja täydellistä valaistusta.

Robotti-imuri on pelastanut monta siivouspäivää söpöydellään ja tehokkuudellaan. Töiden, opiskeluiden ja vauvan hoidon ohella imuroiminen on ilo jättää robotille. Se maksaa jokaisen euron takaisin antamalla käyttäjälleen aikaa muuhun. Oma aika on arvokasta. Kaikkiin asioihin ei ole järkevää käyttää omaa aikaa. Jos robotti siivoaa puolestasi ja käyttää siihen kallisarvoisen robottiaikansa, voit sillä aikaa tehdä jotain tuottavaa tai maata vaikka sohvalla, jos siihen muuten ei ole aikaa.


Ruoan kotiinkuljetus on toinen aikaa ja vaivaa säästävä tekijä. Olen huomannut, että tässä säästyy myös rahaa. Huomasimme, että jääkaapin täyttämiseen menee kotiinkuljetusta käyttämällä noin 100 euroa ja kaupassa asioimalla hintaa kertyy 150-200 euroa (heräteostokset hohhoijjaa). Kuukaudessa näillä jääkaapintäyttömetodeilla voi olla jopa 400 euron ero. Tuon summanhan voi vaikka sijoittaa.

Hetki salaatit ja wokit pelastaa jokaisen päivän meidän perheessä. Maailman helpointa ruokaa, joka on terveellistä ja aina hyvää. Näitä salaatti- ja wokkipusseja löytää vihannesosastolta. Voin suositella näitä lounaalle ja päivälliselle viikon jokaiselle päivälle koko vuodeksi. Aaaaamen.


Lindexin vetoketjulliset yöpuvut vauvalle. Tämä on ehkä vähän random, mutta jaksaako joku pukea vauvalle joka päivä kaksi osaiset vaatteet? On superhelppoa vetää yksi vetoketju, jos vauva pysyy selällään. Tällä hetkellä hoitopöytä muistuttaa enemmän painimattoa, mutta vetoketju on silti helpompi ja nopeampi kuin bodyn tsiljoona nepparia ja housut päälle.


Disney+ on ihana. Tarvitseeko tätä edes perustella? Tyhmäkin sen huomaaaa, tää juttu selvä on.

Sitteri on maailman mukavimman näköinen lepolassi, jossa voi saada kovat vauhdit aina muutaman kuukauden iästä eteenpäin. Se antaa minulle myös mahdollisuuden aamupalan valmistamiseen ja esseen kirjoittamiseen.


Kahviautomaatti on pelastanut monta väsynyttä ja pimeää aamua. Kaksi cappuccinoa ja muutama espresso shotti käynnistää päivän vaikka toinen jalka olisi jo haudassa. Voin suositella ainakin DeLonghin automaattia.

Sennheiserin kuulokkeet on ollut tarpeen, jos kaksiossa aikoo katsoa televisiota samalla, kun toinen esimerkiksi nukuttaa vauvaa tai tekee töitä. Omalla sohvalla voi tuntua siltä kuin olisi elokuvissa, ainakin äänen perusteella. Läpi ei nimittäin kuulu läppärin naputus, palikoiden viskominen tai pienet itkut. Meillä on käytössä malli Rs 175, kaksilla kuulokkeilla. Näitä saa ainakin Hifistudiosta.


BookBeatista on kuunneltu nyt kolme Harry Potteria ja neljäs on menossa. Aivan paras tapa lepuuttaa aivoja kaiken informaatiotulvan ja kiireisen arjen keskellä. Vesa Vierikko on erittäin hyvä muuttamaan ääntään jopa Hermioneksi ja kotitontuksi. Nukahdan nyt joka ilta näihin satuihin ja näen välillä unta, jossa joku ilmiintyy jonnekin ja piiloutuu näkymättömyysviitan alle. Kivaa vaihtelua arkeen.

Okei, siinä se. Näillä mentiin vuosi 2020. Ensi vuodelle toivon vähemmän koronaa ja enemmän kaikkea kivaa. Hyvää uutta vuotta parhaat tyypit!- Marika

Comments


Marika Johanna blog real estate investor
@wilmahphotography
bottom of page