top of page

Smelled like summer


Te ette tiedä, mitä teen yleensäkkään. Aloitan sillä, että kerron mitä tein kesällä.


Aloitin kesän kesäkuun ensimmäisenä päivänä jolloin söin pizzabuffetissa (hyvässä sellaisessa), ja lähetin laskun asiakkaalleni. Vai alkoiko kesäni sittenkin vasta seuraavana keskiviikkona, kun kävin yliopistolla tekemässä rahoituksen tentin (viivyin noin 35 minuuttia ja levittelin mielessäni aurinkorasvaa).


Kuva Wilma


Kesäkuussa täytin 26 vuotta. Keitin itselleni aamukahvin ja valitin, miksei kukaan keitä minulle kahvia syntymäpäivänä. Kesäkuussa tein töitä, siivosin mökin remontin jälkiä, lenkkeilin auringonpaisteessa ja välillä sateessa ja luin kirjat:


Asenne, Earl Nightingale

Sattumankauppaa Wall Streetillä, Burton G. Malkiel

Ajattele oikein - menesty, Napoleon Hill


Heinäkuun odotetuin tapahtuma oli mökkipaikkakunnalla järjestetyt laxdansit (jep, lohitanssit). Makasin mökillä 39 asteen kuumeessa lohien tanssiessa. Heinäkuussa söin paljon tomaattikeittoa, suppailin ja luin. Mökkinaapuriin muutti koiranpentu. Haaveilin sen pihistämisestä, mutta tyydyin vain rapsuttelemaan. Ystävä täytti 29 vuotta ja podin hänen ikäkriisiään ensivuoden tulevista pyöreistä.Elokuussa olen yrittänyt muistella mitä opiskelen ja alkaako opinnot elo- vai syyskuussa. Unohdin myös opiskelijanumeroni, salasanan ja koulun kirjaston nimen. Oman nimen muistan edelleen (Marika), opiskelen Vaasan yliopistossa kauppatieteitä ja kirjaston nimi on Tritonia. Salasanaa en muista vieläkään. Ihana kesä.- Marika


Comments


Marika Johanna blog real estate investor
@wilmahphotography
bottom of page